Proftaak (PTM)

Debriefing

Debriefing van de eerste briefing

Opdracht

De groep levert de schriftelijke weergave in van de briefing door de band/artiest/opdrachtgever, zoals die voor akkoord naar de opdrachtgever is verstuurd (inclusief de reactie van de opdrachtgever).

Inleveren als pdf-bestand.

Uitvoering

We zijn begonnen met het samenvatten en het terugblikken van wat er is gezegd en besproken in de briefing die er is geweest met de band. Er is een samenvatting getypt waar in grote lijnen in staat waar we het met de band over gehad hebben tijdens de briefing. Hiernaast is er ook nog een lijst gemaakt van dingen waar de band naar vraagt of we die kunnen maken voor ze. Deze is daarna in stijl van onze groep ingeleverd op Canvas.

Feedback

Heel goed dat de debriefing meteen in stijl vormgegeven is. De samenvatting van wat de band wil zijn is sterk. Echter, het lijkt of de debriefing niet af is. Wat ik mis is: een tijdpad, bereikbaarheidsgegevens en de hoofdvraag. Kan de opdrachtgever bevestigen dat dit inderdaad is wat men wil? Let even op hoofdlettergebruik en interpunctie.

Reflectie

Door het maken van een debriefing van de briefing die we hadden gehad met de band weten we dus wat de band wilt en kunnen we deze opsturen ter acceptatie van de band.

Door deze opdracht kan ik nu een document volledig in de stijl van een groep of bedrijf maken. Verders kan ik nu ook volledig de briefing samenvatten. Dit is handig voor later omdat het samenvatten van briefings in het latere bedrijfsleven mij gaat helpen.

DebriefingMoedersMooiste.pdf

Terug naar Proftaak (PTM) Terug naar boven