User Experience & User Centered Design (UXU)

Plan 'Make it Better'

Plan van aanpak voor de vijfde sprint

Opdracht

Je levert een plan van aanpak (max. 1 A4) ter goedkeuring in. Doe dit zo snel mogelijk, zodat je daarna aan de slag kan.

Hierin omschrijf je

- wat je doel is en waarom,

- welke aanpak je hanteert,

- hoe je gaat evalueren met gebruikers

Uitvoering

Ik ben begonnen met het simpelweg kijken naar welke opdrachten ik niet of niet goed genoeg heb ingeleverd. De opdracht ‘Prototype’ heb ik niet kunnen maken omdat ik de desbetreffende dag niet op school was. Deze heb ik dus in sprint 5 opnieuw gemaakt. Ook wilden ik weten hoe gebruikers mijn website navigeerde, dus ben ik nog eens gaan testen met gebruikers.

Feedback

Feedback op prototype:

Laat zien waar je mee begonnen bent. Welke prototypes heb je al gedaan en laat zien welke dingen je hiervan hebt geleerd. Laat weten dat dit de eerste keer is dat je deze opdracht maakt.

Feedback op testen met gebruikers:

Laat kort met aantal punten zien welke dingen je geleerd hebt en wat je aan zou kunnen passen. Geef resultaten weer. Pak ook vorige feedback van tussen beoordeling erbij want dat waren ook als het waren ‘testen met gebruikers’

Reflectie

Met het maken van planen zoals deze, heb ik geleerd dat het goed is om te gaan kijken wat je gaat doen en wat je wilt gaan verbeteren. Het maken van deze documenten hebben een meerwaarde bij een leerproces.

Plan - Make it Better.pdf

Terug naar User Experience & User Centered Design (UXU) Terug naar boven