Proftaak (PTM)

Samenwerkingsovereenkomst

Overeenkomst over de samenwerking

Opdracht

De groep levert in een samenwerkingsovereenkomst met daarin de volgende onderdelen.

Een inspirerende naam voor de groep. Groepsleden met contactinformatie namen groepsleden met foto's, mail, mobiele bereikbaarheid. Skills van alle groepsleden: sterke en zwakke punten van iedereen: wat kun je goed en wat wil je leren? Rolverdeling binnen de groep.

Afspraken over de onderlinge communicatie (Canvas / Whatsapp enzovoort). Afspraken over aanwezig zijn op de opleiding en zelfwerkzaamheid; op tijd komen enzovoort. Afspraken over het nakomen van deadlines. Gele kaarten? Rode kaarten? Afspraken over het opslaan en bijhouden van bestanden en documentatie. Afspraken over het bijhouden van een log over de voortgang project (bijvoorbeeld registratie van beslissingen die genomen zijn). Indien verhinderd/te laat, afspraken over informeren groepsleden en vervolg.

Inleveren als pdf-bestand.

Uitvoering

We zijn begonnen met het kijken naar welke afspraken of regels we minimaal wilde hebben in het document. Dit om vorige situaties in vorige groepen te vermijden. Hiernaast wilde we geen gele of rode kaarten gebruiken omdat we dit alle kinderachtig vonden. Hiervoor hebben we andere regels gemaakt om toch nog redelijk strenge en sympathieke regels te hebben. Het document is daarna door mij vormgegeven en ingeleverd.

Feedback

Zorg ervoor dat het 100% zeker een haas is - sympathiek en volledig document - evalueren in sprint 4.

Reflectie

Door middel van een goeie basis te maken met een nieuwe groep is het ook makkelijker om onverwachte dingen zoals de afwezigheid van iemand te verantwoorden of te kijken wat we eraan kunnen doen. Verder heb ik geleerd hoe ik met InDesign een template kan maken om steeds opnieuw te gebruiken.

Samenwerkingsovereenkomst.pdf

Terug naar Proftaak (PTM) Terug naar boven