User Experience & User Centered Design (UXU)

Storyboard III

Uiteindelijke storyboard

Opdracht

Maak je storyboard af. Zorg dat je minimaal 2x feedback hebt gekregen op voorgaande versies. Verbeter het verhaal van je storyboard en de verbeelding ervan. Lever de opdracht in als pdf of URL.

Uitvoering

Het laatst gemaakt storyboard bestaat voornamelijk uit het verwerken van feedback van storyboard II. Deze feedback is niet alleen gekomen van de docent, maar vooral van medestudenten. Met deze andere visie van een eindgebruiker heb ik aanpassingen gemaakt aan bepaalde plaatjes om geen verwarring te creƫren bij gebruikers. Ik moest bijvoorbeeld bij het vierde plaatje steeds uitleggen dat de persoon aan het dansen was en niet nodig naar het toilet moest.

Feedback

Storyboard II ziet er goed uit.

Duidelijk en feedback is goed verwerkt.

Gekregen feedback van medestudenten is dat in het vierde plaatje misschien een beter positie kan worden aangenomen door de hoofdpersoon om het beter te laten lijken dat hij danst. Nu lijkt het erop of dat hij naar het toilet moet.

Reflectie

Door verschillende eindgebruikers bij het product te betrekken kan ik mijn storyboard beter maken voor een grotere groep. Niet alleen voor een bepaalde eindgebruiker die iets niet snapt of het niet duidelijk vindt.

storyboard3.pdf

Terug naar User Experience & User Centered Design (UXU) Terug naar boven