Strategie & Concept (SCO)

Strategie inzet middelen

Inzet van middelen

Opdracht

De website voor jullie band is nu zo goed als gereed. Maar wat nu? Kijk nog eens terug naar de doelen die je hebt meegekregen van de band en denk na over welke middelen gaan bijdragen aan de ultieme brand experience. Beschrijf de strategie die jullie gaan inzetten en bepaal met je groep de ideale inzet van middelen volgens jullie. In sprint 4 en 5 bepaal je samen met je docenten wat je uiteindelijk hiervan gaat realiseren.

Uitvoering

We hebben als groep enkele online en offlinemiddelen bedacht en we hebben deze hier uitgewerkt. De uitgewerkte middelen zijn maskers, een kroegentocht door Tilburg en een fotowedstrijd op Instagram.

Reflectie

Het maken van deze opdracht heeft me geleerd om op een bedacht idee, niet te veel op te gaan zitten. Je moet geen tunnelvisie krijgen omdat je een idee hebt gehad en die goed klonk. Denk ook eens buiten de doos, wat kunnen we nog meer doen? Dat heeft deze opdracht mij geleerd.

Ook heeft deze opdracht mij het volgende geleerd: Het maken van verschillende middelen om een merk bekender te maken. Door ze zo goed mogelijk uit te werken weet het merk van tevoren waar ze aan beginnen.

Inzetmiddelen.pdf

Terug naar Strategie & Concept (SCO) Terug naar boven